گریس لیتیوم کمپلکس
گریس لیتیوم کمپلکس دارای بسیاری از خواص گریس های صابون لیتیومی هستند و همچنین دارای نقطه قطره ای شدن بالاتری هستند که امکان استفاده از گریس لیتیوم کمپلکس را در دماهای بالاتر فراهم می کند.
نقطه قطره ای شدن گریس لیتیوم کمپلکس بیشتر از گریس های ساده صابون لیتیومی است که دلیل آن وجود یک جزء غلیظ کننده دوم است که به عنوان عامل کمپلکس کننده شناخته می شود. گریس لیتیوم کمپلکس مدرن معمولاً از کربوکسیلیک اسید دو عملکردی با طول زنجیره کوتاهتر مانند آزلائیک اسید یا آدیپیک اسید استفاده میکنند.
پایداری مکانیکی، که به عنوان پایداری برشی نیز شناخته میشود، توانایی گریس برای حفظ قوام در هنگام قرار گرفتن در معرض نیروهای مکانیکی است. گریس های لیتیومی ساده در برابر شکست ناشی از برش مقاومت خوبی دارند و گریس لیتیوم کمپلکس نیز مقاومت خوبی در برابر برش از خود نشان می دهند. این ویژگی باعث می شود که گریس های ساده لیتیوم و کمپلکس لیتیوم برای استفاده در طیف وسیعی از کاربردها محبوب باشند.
مزایای گریس لیتیوم کمپلکس
مقاومت عالی گریس تحت فشار سنگین و ارتعاشات بالا
گریس لیتیوم کمپلکس مقاومت عالی در برابر اکسیداسیون
ضد زنگ و ضد خوردگی
قابلیت پمپاژ در گریدهای پایین
گریس لیتیوم کمپلکس قدرت روانکاری بسیار بالایی دارد
ضد سایش و خوردگی
مقاوم در برابر آب و رطوبت
پایداری مکانیکی خوب
چسبندگی بسیار خوب به سطوح فلزی
نقطه قطره ای شدن بالا نسبت به گریس لیتیوم
کاربرد گریس لیتیوم کمپلکس
گریس کاری شاسی خودرو
قلاب، پین و اتصالات
انواع بلبرینگ و بیرینگ چرخ وسایل نقلیه سنگین وسبک
گریس تجهیزات ساختمانی
گریس تجهیزات معدن و سنگ شکن ها
گریس صنایع سیمان
بیرینگ هایی که تحت فشار های سنگین و ضربات ناگهانی و ارتعاشات زیاد کار می کنند
گریس تجهیزات صنایع فولاد
گریس صنایع غذایی و دارویی
فروش گریس لیتیوم کمپلکس
بر اساس بررسی اخیر تقریباً ۷۰ درصد از گریس فروخته شده در سراسر جهان بر اساس صابون لیتیوم ساده یا غلیظ کننده کمپلکس لیتیوم است. ممکن است بپرسید، چرا آن انواع غلیظ کننده اینقدر محبوب هستند؟ کاربرد فراوان و مزایای بالای گریس لیتیوم کمپلکس و لیتیوم باعث این محبوبیت شده است. قابلیت تحمل فشار و دمای بالا و خاصیت آب گریز بودن نیز از مزایای فراوان آن می باشد که باعث فروش گریس لیتیوم کمپلکس و مصرف آن در صنایع مختلف شده است.
تاریخچه تولید گریس لیتیوم کمپلکس
گریس لیتیوم کمپلکس در اواخر دهه ۱۹۴۰ ساخته شدند. ثبت اختراع گریس لیتیوم کمپلکس در ایالات متحده ۱۸ مارس ۱۹۴۷ به Lester W. McClennan اعطا شد. این یکی از اولین اختراعاتی است که در گریس ها از صابون پیچیده استفاده می شود. با این حال، تا اوایل دهه ۱۹۸۰ بود که گریس لیتیوم کمپلکس در حجم زیادی وارد بازار شدند و شروع به جایگزینی گریس های ساده صابون لیتیومی کردند که از دهه ۱۹۵۰ پایه اصلی صنعت بودند.
تفاوت گریس لیتیوم کمپلکس و لیتیوم با گریس کلسیم ، باریم و سدیم
گریس های با پایه کلسیم و باریم در مقایسه با گریس لیتیوم و کمپلکس لیتیوم، در برابر آب مقاومت ذاتی بهتری دارند، اما این محصولات دارای جنبه های منفی هستند که آنها را برای بسیاری از کاربردها کمتر مطلوب می کند. علاوه بر این، خواص مقاومت در برابر آب گریس های ساده لیتیوم و کمپلکس لیتیوم را می توان با افزودن افزودنی های پلیمری افزایش داد.
گریس های کلسیم از نظر مقاومت در برابر آب بهتر اما در تحمل دماهای بالا ضعیف ارزیابی شده اند. از طرف دیگر، گریس های مبتنی بر سدیم دماهای بالا را بهتر می پوشانند اما از نظر مقاومت در برابر آب چندان خوب نیستند. هنگامی که گریس های لیتیوم در بازار ظاهر شدند، مشخص شد که آنها نسبت به گریس های کلسیم و سدیم برتری دارند و به زودی به محبوب ترین گریس های چند منظوره در صنعت تبدیل شدند. گریس لیتیوم کمپلکس علاوه بر مزایای گریس های لیتیومی باعث عملکرد بهتر گریس تحت فشار و دمای بالاتر می شود.
گرید گریس لیتیوم کمپلکس (lithium complex NLGI grade)
گریس لیتیوم کمپلکس عموما با NLGI گرید ۰ ، ۱ ، ۲ و ۳ تولید و عرضه می شوند. پر مصرف ترین گرید های گریس لیتیوم کمپلکس ۲ و ۳ است. گریس های با گرید پایین قابلیت پمپاژ بیشتر دارند. گریس لیتیوم کمپلکس با NLGI گرید بالا از چسبندگی بهتر برخوردار است.
خرید گریس لیتیوم کمپلکس
جهت نیاز به خرید گریس لیتیوم کمپلکس ، اطلاعات بیشتر و مشاوره برای انتخاب بهترین گریس لیتیوم کمپلکس با ما تماس بگیرید. ما شما را در تمامی مراحل انتخاب گریس متناسب با نیاز شما و نحوه مصرف و نگهداری آن راهنمایی می کنیم.